Selecteer een pagina

 

 

 

 

Adverteer rechtstreeks bij jouw doelgroep

Een mooie website is natuurlijk fantastisch, maar wat is een website zonder bezoekers? Nu zijn er natuurlijk een heleboel manieren om verkeer naar je website te creëren.

Je kunt SEO (zoekmachine optimalisatie) toepassen. Dit kost een hoop tijd en energie, bovendien duurt het lang voordat je hoog in de zoekmachine staat.

Adverteren met Google Adwords of met Facebook Ads is een ander alternatief. Je hebt direct verkeer, maar clicks worden steeds duurder en de kwaliteit steeds lager.

De website leader heeft een media pakket ontwikkeld waarbij we jouw boodschap bij jouw doelgroep onder de aandacht brengen en je alleen hoeft te betalen voor personen die echt met aandacht de advertentie kijken (minimaal 30 seconden). Dit voor een fractie van de bedragen die je bij Google of Facebook kwijt bent. We vertellen je er graag meer over!

 

Offerte aanvragen verdubbeld

“De Websiteleader is het bedrijf om jouw website op een hoger niveau te krijgen. Remco is een persoon die goed aanvoelt wat jouw doelgroep is en wat jij moet doen om hun te bereiken om zo jouw klanten te binden aan jouw product of dienst. Goede communicatie en duidelijke afspraken, zeker een aanrader maar niet voor je concurrenten;)”

Maurice Kraakman

Een meesterwerk om trots op te zijn

 

 

 

Stap 1: De voorbereiding

We plannen een telefonische afspraak om de doelstelling van de campagne goed te formuleren. Tijdens dit gesprek maken we samen een schatting hoeveel verkeer hier ongeveer voor nodig is en of alles op je website natuurlijk goed staat zodat we natuurlijk wel het resultaat kunnen meten!

 

Stap 2: Wij bouwen jouw campagne

Het is tijd voor de spannendste en leukste stap! We gaan jouw advertentie schrijven en doen dit natuurlijk met jou in overleg. De advertentie gaat ervoor zorgen dat bezoekers gaan doorklikken naar jouw site of landingspagina.

 

 

Stap 3: Optimalisatie

Nu je campagne draait willen we er natuurlijk ook het maximale uithalen. We kijken samen waar verbeterpuntjes zitten. Dit kan zijn in de copywriting, doelgroep aanpassen, kleurgebruik of in de afbeeldingen. We gaan splittesten om het maximale resultaat eruit te halen!

Jaar ervaring

Gebouwde campagnes

Deelnemers

Jeanne van Rijs

“Het eerste ontwerp van mijn nieuwe website was direct goed! De websiteleader begreep precies wat ik wilde en vertaalde dat binnen twee dagen op een mooie manier! Het plaatsen van de content nam meer tijd in beslag. Logisch want er moest veel fotomateriaal en tekst opgenomen moest worden. De technische en digitale hulp om de nieuwe website veilig te maken en te hosten was zeer vertrouwend ter zake, kundig en snel. Wanneer je een nieuwe website wilt laten maken, wil ik je de Websiteleader graag aanbevelen. ”

Danielle Heskamp

Ik heb de samenwerking met de Websiteleader als erg prettig ervaren. Ik had maar een paar woorden nodig om uit te leggen hoe de nieuwe site eruit moest komen te zien, en ze begrepen meteen wat ik bedoelde. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Al met al een aanrader!”

Wat is de investering in de campagne

Wat is de investering voor het laten bouwen?

Wij houden van transparantie en niet van verborgen kosten. We hanteren ook een niet goed geld terug garantie. Als er geen duidelijke stijging is in het verkeer naar je website of landingspagina krijg je de investering terug.

Je betaalt eenmalig opstartkosten voor de campagne en het bouwen van een landingspagina van 99 euro. Daarnaast betaal je 100 euro per 800 personen die geïnteresseerd zijn in jouw dienst. Dit meten we doordat je enkel betaalt voor personen die langer dan 30 seconden naar jouw advertentie kijken. Hierdoor genereer je veel meer verkeer naar je site. Probeer het anders een maand gratis uit!

Uiteraard zijn de kosten voor de volle 100% aftrekbaar als zakelijke kosten!

Zelfs op grotere afstand is de Websiteleader het bedrijf om mee samen te werken. Vanuit Maastricht kwam ik in contact met de websiteleader en na een eerste telefonisch gesprek werd onze huidige website geoptimaliseerd en gebruiksvriendelijk gemaakt. Binnen korte tijd hadden wij dan ook weer een up to date website. Remco legt alles op een rustige en duidelijke manier uit en staat altijd voor je klaar om te helpen bij vragen. Ik heb de samenwerking dan ook als zeer prettig ervaren en zal de Websiteleader graag bij anderen aanraden, hoe groot de afstand ook is!

Anke Reuvers

Ontvang de Wordpress video handleiding!

En bouw in 5 dagen jouw website!

You have Successfully Subscribed!